(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatioinsinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijoita automaatioinsinöörin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat automaatiojärjestelmiin, instrumentointiin, säätösovelluksiin, prosessilaskentoihin ja dokumentointiin liittyvät selvitys- ja kehitystyöt.

Odotamme sinulta meneillään olevia prosessiautomaation tai automaatiotekniikan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja, joista on suoritettu vähintään kolmasosa. Aiempi kokemus teollisuuden automaatiosta katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä, englannin kielen taitoa sekä halukkuutta ja valmiutta oppia jalostamon prosessiyksiköitä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.