Kesäharjoittelija, Automaatioasentaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi     

Haemme Loviisan voimalaitoksen automaatiokunnossapitoon kesäharjoittelijaa ajalle 3.5.-1.10.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Tehtävässäsi työskentelet voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja -laitteiden vikakorjaus- ja ennakkohuoltotöiden parissa.

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen automaatiotekniseen toimintaympäristöön yhdessä asiantuntevan ja tiimihenkisen ryhmän kanssa. Pääset myös tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä.

Odotamme sinulta                    

Edellytämme laitosympäristössä vähintään 18 vuoden ikää sekä automaatioalan opintoja. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tekijä.                         

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Ilkka Laisi, + 35810 45 53547 tai ilkka.laisi(at)fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407188
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Ilkka Laisi, + 35810 45 53547 tai ilkka.laisi(at)fortum.com