(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatioasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Työnkuvasi   Haemme Loviisan voimalaitoksen automaatiokunnossapitoon kesäharjoittelijaa ajalle 2.5.-27.9.2019 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Tehtävässäsi työskentelet voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja -laitteiden vikakorjaus- ja ennakkohuoltotöiden parissa.   Tarjoamme sinulle   Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen automaatiotekniseen toimintaympäristöön yhdessä asiantuntevan ja tiimihenkisen ryhmän kanssa. Pääset myös tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä.   Odotamme sinulta   Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä automaatioalan opintoja. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tekijä.   Kiinnostuitko?   Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Ilkka Laisiin, + 35810 45 53547 tai ilkka.laisi@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 15.2.2019. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.