(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatioasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Etsimme Tuotantoon Naantalin jalostamolle

Kesäharjoittelijaa automaatioasentajan tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat prosessinohjaus-, säätö- ja mittalaitteiden huolto sekä prosessianalysaattoreiden ja automaatiojärjestelmien kunnossapito.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Toisen asteen automaatioasentajan  tai ammattikorkeakoulun automaatiotekniikaan opinnot

  • Mahdollinen aikaisempi kokemus kunnossapidosta

  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän prosessiteollisuuden automaation parissa. Öljynjalostusprosessi tarjoaa mielenkiintoisen ympäristön tutustua erilaisiin mittalaitteisiin sekä laitteiden kalibrointiin ja ennakkohuoltoon.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Naantalissa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.