(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatioasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Naantalin jalostamolle

Kesäharjoittelijoita automaatioasentajan tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat prosessinohjaus-, säätö- ja mittalaitteiden huolto sekä prosessianalysaattoreiden ja automaatiojärjestelmien kunnossapito.

Odotamme sinulta automaatioalan perustuntemusta ja opintoja. Englannin kielen taito ja teknisen sanaston tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän prosessiteollisuuden automaation parissa. Öljynjalostusprosessi tarjoaa mielenkiintoisen ympäristön tutustua erilaisiin mittalaitteisiin sekä laitteiden kalibrointiin ja ennakkohuoltoon.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.