(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatio
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen automaatiokunnossapitoon kesäharjoittelijaa ajalle 4.5-30.10.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Tehtävässäsi työskentelet voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja -laitteiden vikakorjaus- ja ennakkohuoltotöiden parissa. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen automaatiotekniseen toimintaympäristöön yhdessä asiantuntevan ja tiimihenkisen ryhmän kanssa. Pääset myös tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme laitosympäristössä vähintään 18 vuoden ikää sekä automaatioalan opintoja. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tekijä. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Kim Tuomiseen 010 45 53567 tai kim.tuominen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.