(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatio
Neste Engineering Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Etsimme parhaillaan Neste Engineering Solutions Automaatio & Instrumentointi -osastolle kesätyöntekijää. Tehtävän sijainti on pääkonttorillamme Porvoon Kilpilahdessa, tai vaihtoehtoisesti Turussa tai Kotkassa.
Työtehtäväsi kesän aikana

Riippuen osaamistaustasi, vastuualueesi voi koostua projektien automaatiosuunnittelutehtävistä kuten sovellus- ja instrumentointidokumentaation valmistelu. Tehtävien kautta saat monipuolista kokemusta suunnittelualasta, sekä pääset mukaan tutustumaan vaativien prosessiteollisuuden projektien toteutukseen.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Automaatiotekniikan opinnot
  • Aktiivinen ja aikaansaava työote
  • Automaatiojärjestelmien, instrumentoinnin ja/tai prosessiteollisuuden tuntemus

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta suunnittelutehtävistä.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan. Kesätyö ajoittuu välille touko – elokuu 2019.  


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Neste Engineering Solutions sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min. ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Järjestämme työntekijöillemme ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.