(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatio- ja analysaattorityönjohtaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa automaatio- ja analysaattorityönjohtajan tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat Porvoon jalostamon automaatiokunnossapidon työnjohtotehtävät. Tehtävät sisältävät yhteydenpitoa sisäisiin asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin, päivittäisten huolto- ja vikatöiden organisointia sekä esimiestehtäviä.

Odotamme, että olet suorittanut vähintään kaksi vuotta automaatioalan opintoja (AMK) ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta automaatioalan kunnossapitotöistä.

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä tekniikaltaan ainutlaatuisessa tuotantolaitoksessa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta ja Porvoosta sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.