(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Automaatio- ja Analysaattoriasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamolle

Kesäharjoittelijoita automaatio-/analysaattoriasentajan tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat Porvoon jalostamon ja terminaalien automaatio- tai analysaattorikunnossapitotyöt sekä erilaisten prosessimittausten ja -laitteiden huollot ja vianhakutehtävät.

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden perusopintoja automaatioalalta. Arvostamme jo saavutettua kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja monipuolisen oppimisympäristön.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta ja Porvoosta sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.