(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Assistentti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme parhaillaan Assistenttia kesätyöntekijäksi osaksi Porvoon jalostamon Assistenttiryhmää

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyösi vastuualueeisiin kuuluvat seuraavat tehtävät:

  • jalostamon esimiesten ja muun henkilöstön tuki hallinnollisissa asioissa
  • kokous- ja muut tilaisuusjärjestelyt
  • matkajärjestelyt
  • pienhankintojen tekeminen
  • ostolaskujen käsittely
  • tietojen ylläpito eri järjestelmissä

Tehtävien kautta saat kokemusta monipuolisista assistentin tehtävistä. Teet tiivistä yhteistyötä muiden ryhmän assistenttien kanssa varmistaen korkealaatuisen assistenttituen jalostamon henkilökunnalle.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • opinnot liiketalouden alalta
  • hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen
  • oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, jämäkkyys, organisointikyky ja joustavuus

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu ajalle 4.5.-31.8.2020.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.