(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Assistentti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon Assistenttiryhmään

Kesäharjoittelijaa, Assistentin tehtävään.

Tuotannon assistenttiryhmä hoitaa jalostamoiden hallinnollisia asioita avustaen osastopäälliköitä sekä jalostamon muuta henkilöstöä.

Tehtäviisi kuuluu hallinnollisia tehtäviä, kuten kokous- ja matkajärjestelyjä, pienhankintojen tekemistä ja monenlaisia muita toimeksiantoja. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden ryhmän assistenttien kanssa.

Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä, organisointikykyä ja joustavuutta.
Toivomme sinulta hyvää suomen kielen osaamista. Englannin kielen taidon katsomme eduksi. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Edellytämme meneillään olevia opintoja liiketalouden alalta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.
Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.