(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Assistant Controller
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilalahdessa sijaitsevaan Business Control Centre -tiimiin Assistant Controlleria noin kolmeksi kuukaudeksi aikavälillä 17.5.-27.8.2020. Työtehtävät pitävät sisällään sisäiseen raportointiin ja järjestelmä- sekä prosessikehitykseen osallistumista ja avustavia tehtäviä. Tehtävien painotukset ovat räätälöitävissä taustastasi riippuen.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ja dynaamisessa työympäristössä. Lisäksi saat erinomaisen näkökulman muuttuvaan energia-alaan sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisesti talousraportoinnin ja prosessien kehitykseen. Työskentelet osana ammattitaitoista ja kannustavaa organisaatiota, joka mahdollistaa uusien asioiden oppimisen globaalissa työympäristössä.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija talouden alalta ja hallitset MS Officen työkalut erinomaisesti. Tehtävien suorittamisessa vaaditaan hyviä kommunikaatio- ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä numerotarkkuutta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat tehtäväkohtaisia lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä Tauno Peräiseen tauno.perainen@fortum.com, puh. +358 50 541 3079. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.