Kesäharjoittelija, Assistant Controller
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilalahdessa sijaitsevaan Business Control Centre -tiimiin kesäharjoittelijaksi Assistant Controlleria noin kolmeksi kuukaudeksi aikavälillä 18.5.-18.9.2020. Työtehtävät pitävät sisällään sisäiseen raportointiin ja järjestelmä- sekä prosessikehitykseen osallistumista ja avustavia tehtäviä. Tehtävien painotukset ovat räätälöitävissä taustastasi riippuen. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ja dynaamisessa työympäristössä. Lisäksi saat erinomaisen näkökulman muuttuvaan energia-alaan sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisesti talousraportoinnin ja prosessien kehitykseen. Työskentelet osana ammattitaitoista ja kannustavaa organisaatiota, joka mahdollistaa uusien asioiden oppimisen globaalissa työympäristössä. 

 

Odotamme sinulta

Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija talouden alalta ja hallitset MS Officen -työkalut erinomaisesti. Tehtävien suorittamisessa vaaditaan hyviä kommunikaatio- ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä numerotarkkuutta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat tehtäväkohtaisia lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä Tauno Peräiseen tauno.perainen@fortum.com, puh. +358 50 541 3079. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321738
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Tauno Peräinen, tauno.perainen@fortum.com, puh. +358 50 541 3079