Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste

Kesäharjoittelija Asiakaspalveluun

Nesteen kesätyöntekijähaku on käynnissä! Etsimme parhaillaan myynti- ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä osaksi Asiakaspalvelu-tiimiä.

Työtehtävät kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

  • myyntitilausten tekemistä
  • tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin vastaamista
  • Neste-korttiin, Nesteen palveluihin ja asemaverkostoon liittyviin kysymyksiin vastaamista

Ensisijaisena tavoitteenanne on löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu. Asiakassuhteita hoidetaan puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa.

Menestyksen avaimet

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Ensiluokkaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky mahdollistavat työssä menestymisen. Valitulta henkilöltä odotamme taitoa luoda erinomaista asiakaskokemusta jokaisessa asiakaskontaktissa, luontaista myyntihenkistä asennetta, draivia kehittyä ja kykyä sopeutua muutoksiin. Lisäksi toimit oma-aloitteisesti sitoutuen yhdessä sovittuihin toimintatapoihimme ja pelisääntöihimme.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • kaupallinen koulutus
  • aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä
  • asikaspalveluhenkisyys

Asiakaspalvelutyössä odotamme sinun kommunikoivan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Arvostamme myös ruotsin osaamista. Aiempi työkokemus contact centerissä katsotaan eduksi.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Nesteen pääkonttorissa Espoon Keilaniemessä ja työvuorot sijoittuvat arkisin kello 8-16 väliselle ajalle.

Meille on tärkeää, että kesätyösi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesätyöntekijöiden että Nesteen omien osaajien kanssa.

Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava kesätyöntekijämme.

Liity joukkoomme!

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu yleensä toukokuu-elokuu väliselle ajalle. Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä myöhemmin henkilökohtainen haastattelu kasvotusten tai virtuaalisesti.

Mikäli haluat sitoutua asiakaspalvelun toimintaan ja sen kehittämiseen, voi sinulla olla mahdollisuus jatkaa tuntitöitä kesän päätyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.

Menestyksemme alkaa sinusta.


Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.


Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.
 

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.
Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 

 

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot