(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Asentaja, mekaaninen kunnossapito
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme Porvoon jalostamon jakeluterminaalille ja satamaan

Asentajia

mekaanisiin kunnossapitotöihin. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 asti.

Ydintehtävät ja vastuut

Asentajana vastaat Porvoon jakeluterminaalin ja sataman mekaanisten kunnossapitotöiden suorittamisesta. Huolehdit, että työt toteutetaan aikataulu-, kustannus-, turvallisuus- ja laatutavoitteiden mukaisesti. Toimit aktiivisena yhteyshenkilönä kunnossapidon muiden ammattiryhmien, ulkoisten palveluntoimittajien sekä oman henkilökunnan välillä.

Keskeisimmät vastuut:

  • Mekaanisten kunnossapitotöiden kenttätyöt
  • Kunnossapitojärjestelmän ylläpito (varaosat, laitetiedot, dokumentointi ym.)
  • Töiden edistymäseuranta ja raportointi
  • Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Menestyksen avaimet tehtävään

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aiempi kokemus teollisuuden mekaanisten töiden suorittamisesta katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta haastavienkin kunnossapitotöiden toteuttamiseen. Lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla! Kaikki uudet Nesteläiset saavat laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin. Yhtiönä kehitämme aktiivisesti henkilöstömme osaamista kaikilla organisaatiotasoilla yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten ammattilaisten kanssa.

#SummerWithNeste

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Asset Manager Henri Karppinen, puh 050 458 2667 tai henri.karppinen@neste.com.
 
Hakuaika päättyy 16.2.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.


Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!