Kesäharjoittelija, Analysaattoriasentaja ja -työnjohtaja
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste

Etsimme parhaillaan kahta kesäharjoittelijaa osaksi NAPCON Process Analyzer Services tiimiämme Porvoon jalostamolle. Tarjolla on asentaja- ja työnjohtoharjoittelijan paikka.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi työnjohtajana käsittää seuraavia tehtäviä:
•    Porvoon jalostamon analysaattoreiden päivittäisten huolto- ja vikatöiden organisointi sekä valvonta
•    Ryhmän asentajien työnjohto ja esimiestehtävät
•    Yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiin sekä sidosryhmii

Tehtävien kautta saat kokemusta vaativasta prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja esimiestyöstä sekä pääset oppimaan lisää prosessimittauksista sekä kenttälaitteista. Teet tiivistä yhteistyötä koko tuotannon ja muun kunnossapidon kanssa varmistaen jalostamon luotettavan käynnin.

Kesätyön vastuualueesi asentajana käsittää seuraavia tehtäviä:

•    Porvoon jalostamolla käytettävien analysaattoreiden päivittäiset huoltotyöt sekä vikaselvitykset
•    Tehtyjen töiden raportointi kunnossapitojärjestelmään
•    Yhteydenpito sisäisiin asiakkaisiin

 

Tehtävien kautta saat kokemusta vaativasta prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja pääset oppimaan lisää prosessimittauksista sekä kenttälaitteista. Teet tiivistä yhteistyötä koko tuotannon ja muun kunnossapidon kanssa varmistaen jalostamon luotettavan käynnin.
 
Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

 

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.
 
Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:
•    Vähintään 2 vuotta sähkö-, automaatio- tai kemian ammatillinen koulutus, AMK tai DI opintoja
•    Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
•    Paineensieto- ja organisointikykyä
•    Englannin- ja suomenkielen kirjallista ja suullista osaamista
 
Arvostamme myös:
•    Aikaisempaa kokemusta teollisuudesta

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkkaan vaikuttavat tehtävän vaativuus sekä se, miten pitkällä olet opinnoissasi. 
 
Kesätyö ajoittuu touko-syyskuulle 2022, mutta olemme joustavia ajankohdan suhteen.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!
 

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa.
 
Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.
 
Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä. 
 
Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Menestyksemme alkaa sinusta.
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.


Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.


Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.


Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 
Katso lisää sivuiltamme neste.com ja napconsuite.com

 

 

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot