(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Aluevastaava
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Naantalin jalostamolle

Kesäharjoittelijaa mekaanisen aluevastaavan tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat tuotantolinjan putkistojen ja kiinteiden laitteiden kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja materiaalien varaus. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laite- ja varaosatietojen päivitys.

Odotamme sinulta meneillään olevia tekniikan alan AMK- tai korkeakouluopintoja sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Olet suuntautunut opinnoissasi metalli- ja konetekniikkaan.

Tarjoamme sinulle kokemusta kunnossapitotoiminnasta jalostamoympäristössä, osana jalostamon mekaanisen kunnossapidon ryhmää.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.