Kesäharjoittelija, Aluekunnossapito
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Haluamme pitää kiinni siitä osaamisesta, jota kesätyöntekijämme tuovat mukanaan ja siksi tarjoamme mahdollisuuksia jatkaa meillä myös kesän jälkeen syksylle. Pyrimme joustamaan niin, että sinun olisi helppoa sovittaa työt ja opinnot yhteen, meillä työskentelee vuosittain myös kymmeniä lopputyöntekijöitä.

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijoita Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitotekniikkayksikön Aluekunnossapitoon. Tiimiimme vastaa mm. laadukkaiden varasto-, siirto- ja yleispalveluiden tuottamisesta voimalaitoksen käytön ja kunnossapidon tarpeisiin. Työnkuvasi tulee koostumaan erilaista tukipalveluihin liittyvistä monipuolisista tehtävistä. Päätyösi on logistiikkatehtävissä.

Työsuhde ajoittuu aikavälille 2.5.–31.8.2022 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Toivomme, että voisit työskennellä voimalaitoksen vuosihuollon loppuun asti syys-lokakuulle.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja halua perehtyä varasto- ja kuljetustöiden sekä aluekunnossapitotöiden yleiseen hallintaan. Hyvät yhteistyötaidot, asiakaslähtöinen palveluasenne ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä ja työympäristössä toimiessa. Sinulla on vähintään B-ajokortti.

Eduksesi luetaan alaan liittyvä opiskelu, kohtuullinen englannin kielen taito, trukinkuljettajan pätevyys, tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Hallitset myös mielellään tietokoneiden yleisimmät käyttöohjelmat. Laitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Sinkkonen, +358 40 728 5147 tai sähköpostitse heikki.sinkkonen@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546948
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Varastotyöt, Energia-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Heikki Sinkkonen, +358 40 728 5147 tai sähköpostitse heikki.sinkkonen@fortum.com