(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Aluekunnossapito
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijoita Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitotekniikka-yksikön Aluekunnossapitoon. Tiimiimme vastaa mm. laadukkaiden varasto-, siirto- ja yleispalveluiden tuottamisesta voimalaitoksen käytön ja kunnossapidon tarpeisiin. Työnkuvasi tulee koostumaan erilaisiin tukipalveluihin liittyvistä monipuolisista tehtävistä. Päätyösi on logistiikkatehtävissä. Työsuhde ajoittuu jaksolle 4.5.–30.8.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi (esim. laitoksen vuosihuollon loppuun asti). 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi hyvässä tiimissä mm. logistiikan eri alueilla. Tulet työskentelemään yrityksessä, joka haluaa olla alansa edelläkävijä. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää kiinnostusta ja halua perehtyä varasto- ja kuljetustöiden sekä aluekunnossapitotöiden yleiseen hallintaan. Hyvät yhteistyötaidot ja asiakaslähtöinen palveluasenne ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä ja työympäristössä toimiessa. Sinulla on vähintään B-ajokortti. Eduksesi luetaan alaan liittyvä opiskelu, kohtuullinen englanninkielen taito, trukinkuljettajan pätevyys, tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Hallitset myös mielellään tietokoneiden yleisimmät käyttöohjelmat. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä Heikki Sinkkoseen, +358 10 455 3215, heikki.sinkkonen(at)fortum.com

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.