(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Activation Sales Agent
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

 Työnkuvasi

Haemme Kotimaan Energian Activation -tiimiin kesätyöntekijää myyntineuvottelijaksi Espooseen.

Työtehtäviisi kuuluu uusien asiakkaidemme laadukas asiakaspalvelu ja tuotteidemme ja palveluidemme myynti puhelimitse. Haluamme taata asiakkaillemme loistavan asiakassuhteen aloituksen ja sinä tulet olemaan avainpelaaja tässä. Luonteellesi on ominaista tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti ja innokkaasti. Vastaat asiakasyhteydenottoihin pääsääntöisesti puhelimitse ja löydät heille sopivat ratkaisut. Päivittäinen työmme pitää sisällään mm. sopimuksen aloitukseen liittyvien kysymysten ratkaisemista ja sähkösopimusten lisäarvopalveluiden myyntiä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan, haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen ja asiakassuhteen aloitukseen. Työ tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää omia myyntitaitoja osaavan tiimin tuella.

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, myyntihenkisyyttä ja mukautumiskykyä vaihtuvissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen sekä positiivinen asenne työhön. Lisäksi olet vastuuntuntoinen, luotettava ja joustava. Näytöt tuloksellisesta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä ovat etu oikeaa henkilöä valitessa, mutta oikea asenne ratkaisee.

Olet kiinnostunut asiakkaidemme tarpeista ja sinulla on kyky löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä menestyksemme perustuu tyytyväisiin ja sitoutuneisiin asiakkaisiin.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2020 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Aleksi Lekander: aleksi.lekander[at]fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta.