(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija 15-17 -vuotias kouvolalainen nuori
KSS Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Tarjoamme kahdelle ysiluokkalaiselle tai 15 - 17-vuotiaalle kouvolalaiselle nuorelle mahdollisuuden työllistyä meillä ns. Kouvolan kaupungin tarjoamalla kesätyösetelillä.

 

Hae meiltä kahden viikon kesätyöpaikkaa ja Kouvolan kaupungilta kesätyöseteliä niin mahdollistamme sinulle monipuolisen kahden viikon työkokemuksen ympäri KSS Energia -konsernia. Viime kesän kesätyösetelinuoret työskentelivät mm. talous- ja henkilöstöhallinnossa, johdon assistentin, myyntitiimin, viestinnän ja mittaustiimin apuna kuin perehtyen verkkoliiketoimintaankin. Olisiko sinun tulevaisuuden työtehtäväsi energia-alalla?

Tutustuthan Kouvolan kaupungin kesäsetelin hakemiseen täällä: https://www.kouvola.fi/tyo-ja-yrittaminen/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat/. Toimithan nopeasti - kesätyösetelit ovat kysyttyjä ja aikaisempina vuosina ne ovat loppuneet nopeasti.

Kun täytät hakemustasi meille, kerrothan toiveen mahdollisesta ajankohdasta kesätyöharjoitteluun (kahden viikon jakso) tai jollei ajankohdalla ole sinulle väliä, voit kirjata senkin. Molemmat harjoittelumme toteutetaan kesä-heinäkuun aikana.

Emme kutsu kesäsetelinuoria haastatteluun vaan valinnat suoritetaan arpomalla perjantaina 6.3.

Arvonnan jälkeen ilmoitamme valituille nuorille ja tarjoamme tehtävää ja ajankohtaa. Huomioithan, että kaupungin kesätyösetelinhaku käynnistyy heti seuraavana maanantaina 9.3.

Huomaathan, että jotta voit kesäsetelipaikan ottaa, sinun tulee olla 15 vuotta täyttänyt, kun aloitat kesätyön. Eli jos täytät 15 vuotta vasta syksyllä, et valitettavasti voi vielä tänä vuonna tätä paikkaa hakea. Vastaavasti et voi olla 18 vuotta täyttänyt (alkuvuodesta syntynyt) ollessasi kesäsetelinuorena.

 

"Olen 16-vuotias nuori ja päätin peruskoulun keväällä. Olin KSS:llä kaksi viikkoa kesätöissä. KSS oli hyvä paikka olla töissä. Ilmapiiri oli rento ja muut työntekijät olivat mukavia. Kivointa KSS:llä ollessa oli se, että työt olivat joka päivä erilaisia. Sain myös aina hyvät ja selkeät ohjeet mitä minun täytyikin tehdä. Välillä työskentelin koneella, toisen päivänä tein paperitöitä, kävin läpi kaappeja ja välillä töihini kuului arkistointia. Työt olivat monipuolisia eivätkä käyneet tylsiksi. Voisin hakea KSS:lle kesätöihin myös ensi kesänä."

Hakuaika näihin tehtäviin päättyy torstaina 5.3.2020.

 

Lisätietoa meistä:

https://kssenergia.fi/etusivu
https://twitter.com/KSSEnergia
https://www.linkedin.com/company/kss-energia-oy