Kesägraafikko
Viestimedia Oy/ Maaseudun Tulevaisuus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Maaseudun Tulevaisuus (MT) on maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin sekä metsään keskittyvä erikoissanomalehti. Se ilmestyy painettuna broadsheet-versiona kolme kertaa viikossa. Verkossa uutisia julkaistaan joka päivä. MT kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. MT:n vakituisia liitelehtiä ovat Viikonvaihde kerran viikossa, kuukausittain ilmestyvät Kantri, Suomalainen Maaseutu ja MT Metsä.  Maaseudun Tulevaisuus on tilattavista sanomalehdistä Suomen toiseksi luetuin ja lukijoita sillä on 281 000 ja kokonaistavoittavuus yhdessä MT.fi -verkkolehden kanssa yhteensä 412 000 lukijaa (KMT 2019). Viime vuosina MT on kasvattanut selvästi lukijakuntaansa erityisesti verkossa. Viikkoyleisömme on tällä hetkellä noin 400 000 lukijaa. Maaseudun Tulevaisuutta julkaisee Viestimedia Oy. Lue lisää: MT.FI


Etsimme nyt toimitukseemme kesäksi 2021

kesägraafikkoa 


Toimeen kuuluu uutisgrafiikan ja piirroskuvitusten tekoa painovalmiiksi printtiin sekä julkaistavaksi verkkolehdessä. Kokemus yleisimpien kuva- ja grafiikkaohjelmien käytöstä on tarpeen. Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti 1.6. ja päättyvät 31.8. Työskentelemme tällä hetkellä joustavasti etänä ympäri Suomen. Perehdytysjakson jälkeen tämä mahdollisuus koskee myös kesätyöntekijöitämme.

Lisätietoja antavat toimituspäällikkö Jussi Martikainen 040 755 7829 ja uutispäällikkö Niklas Holmberg 040 920 9719 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@mt.fi. 


Täytä sähköinen hakemus liitteineen 25.1.2021 mennessä osoitteessa www.viestimedia.fi

 

Ylpeästi juureva. Rehdisti inhimillinen. Yhdessä uudistuva.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412724
  • Tehtäväalue: Viestintä
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki