Kesäduuniin ravintola-alalle, Hämeenlinnaan!
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022
Oletko ravintola-alan osaaja tai kenties vasta-alkaja? Joka tapauksessa, jos olet asiakaspalveluhenkinen, joustavuudella ja hyvällä asenteella höystetty persoona, niin katse tännepäin!

Meillä on haussa kesälle 2022 ravintola-alan osaajia Hämeenlinnaan!

Haussa mm.
Ravintolakokkeja rautaisella asenteella valmistaa huippu hyvää ruokaa! Työnkuvaan kuuluu kaikki keittiön yleisimmät työtehtävät esivalmisteluista, ruoan valmistamiseen ja aina astiahuoltoon asti.

Tarjoilijoita, jotka omaavat loistavat asiakaspalvelutaidot pieni pilkesilmäkulmassa. Työnkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, annosten suosittelu, myyminen sekä tarjoilu ja mikäs sen parempaa kuin suositella ja myydä ruokiin sopivia juomia! Yleissiisteyden ylläpito sekä astiahuolto.

Kahvilatyöntekijöitä aurinkoisella olemuksella, joiden työn kuvaan kuuluvat erilaisten kahvien sekä jäätelöannosten valmistaminen, asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely. Mahdollisesti myös anniskelua.

Saliapulaisia iloisella ja ahkeralla olemuksella, valmiina auttamaan salin erilaisissa tehtävissä, mm. annosten viemisessä, blokkauksessa, siivoamisessa, kattamisessa ja astiahuollossa.

Keittiöapulaisia uteliaalla ja joustavalla asenteella, valmiina auttamaan keittiön erilaisissa tehtävissä, mm. esivalmisteluissa, annosten valmistamisessa, siisteyden ylläpidossa ja astiahuollossa.


Edellytämme sinulta

Useimmissa ravintola-alan työtehtävissä tulisi olla täysi-ikäinen.
Alan koulutus ja/tai kokemus katsotaan eduksesi
Motivoitunutta asennetta ja pilkettä silmäkulmassa
Halua oppia ja kehittyä!


Tarjoamme sinulle

Mukavan kesätyön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Ihania ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia ja työpäiviä loistavassa tiimissä!
Hyvät urakehitysmahdollisuudet
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointin kautta myös kesätyön loputtua


Kiinnostuitko?

Voisiko tässä olla juuri sinulle sopiva työ kesäksi? Lähde mukaan vauhdikkaaseen sesonkiin!

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä - toimithan siis nopeasti!


Lisätietoja

Riina Ylioja
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
044 420 4315
riina.ylioja@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot