(Poistunut julkaisusta)

Kesäduuni tuotannon työnjohdossa
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

HALUATKO OPPIA TUOTANNON JOHTAMISTA JA ESIMIESTYÖTÄ PARHAASSA SEURASSA?

Etsimme sinua innokas opiskelija tai vasta valmistunut tekniikan osaaja. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kartuttaa työkokemustasi tuotannossamme Toijalassa. Tule meille kesäduuniin ohutlevytuotantoon!

 Odotamme sinulta halua oppia uutta ja olla osa tiimiä. Päätehtäviäsi ovat tuotannon työnjohtotehtävät ja resurssien hallinta. Huolehdit siitä, että tilaukset tehdään aikatauluja noudattaen ja turvallisesti. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus ja käyttökokemus on sinulle eduksi. Osaat käyttää MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä. Englannin kielen käyttö – niin kirjallinen kuin suullinenkaan – ei aiheuta sinulle kylmiä väreitä. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja innokas oppija, jolla on positiivinen asenne. Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän edistyksellisten ilmanvaihtotuotteiden parissa. Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä antaa valmistuspäällikkö Betrina Boren perjantaina 15. ja 29. maaliskuuta klo 12-13. Soita Betrinalle numeroon 044 5544 309.

Mikset hakisi tehtävää jo tänään täyttämällä hakulomakkeen verkossa. Jos et ehdi tänään, niin haethan paikkaa viimeistään 5.4.2019. Aloitamme haastattelut heti sopivan hakijan löydyttyä.