Kesädevaaja
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Koodari, kaipaatko kesätöitä? – Meillä on paikka sinulle!

Jos koodaaminen on juttusi, voit löytää meiltä itsellesi paikan kesäksi. Ohjelmistokehityksen harjoittelijana Efimalla pääset työskentelemään oman Dooap-ohjelmistotuotteemme parissa. Dooap on Efiman oma Microsoft Azuresta toimitettava pilvipohjainen ratkaisu, joka muuttaa organisaatioiden käsityksen ostolaskujen käsittelystä.

Työsuhde on määräaikainen ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti. Keväällä työtä voi tehdä joustavasti esimerkiksi korkeakouluopintojen ohella, ja kesäksi tarjoamme kokoaikaisen työtehtävän. Valmis paketti sinun ei kuitenkaan tarvitse olla – tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta.

Jos tunnistat itsesi seuraavista väittämistä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö:

  • harrastat ja/tai opiskelet koodaamista, koska nautit siitä
  • haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi
  • olet hyvä tyyppi

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Olemme kasvuyritys, joka on onnistunut säilyttämään matalan organisaation ja yhdessä tekemisen meiningin. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään kimpassa tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Ihmisiin luotetaan, ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, menestymään työssäsi ja haluat saada aikaan näkyviä tuloksia. Meillä töitä tehdään rennossa ilmapiirissä, mutta aina ammattimaisesti. Pääset mukaan tekemään maailmanluokan ohjelmistotuotetta ja osaksi menestystarinaa.

Tampereen toimipisteemme sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä Tullintorin kauppakeskuksessa. Pääset siis nauttimaan myös keskustan lukuisista lounaspaikoista ja hyvistä kulkuyhteyksistä.

Mitä seuraavaksi?

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 29.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Hölttä. Laurin tavoitat sähköpostitse osoitteesta lauri.holtta@efima.com tai puhelimitse numerosta 050 4365767.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338141
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere