(Poistunut julkaisusta)

Kesäavustaja Huomenta-ketjun siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

L&T tarjoaa tänäkin kesänä yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Huomenta-ketju on täysin kotimainen franchising-ketju, jonka taustavoimana on pörssiyhtiö Lassila & Tikanojan osaaminen ja pitkä kokemus. Ketjussa on mukana noin 70 yrittäjää, jotka palvelevat yli 700 asiakasta.  

Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SIIVOUSTYÖHÖN HUOMENTA-KETJUUN Tampereen alueelle!

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettavalle ja reippaalle lomasijaiselle. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakaskohteissamme toimistoista myymälöihin ja tehdastiloihin eri puolilla Tampereen aluetta. Työaika riippuu kohteesta, mutta on neuvoteltavissa tapauskohtaisesti.

Huolehdit asiakasyrityksemme tilojen siisteydestä ja tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä.

Tässä työssä et tarvitse vuosien työkokemusta, vaan hyvä fyysinen kunto ja nopeat hoksottimet sekä aimo annos maalaisjärkeä riittävät. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun!  Tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Ilahduta meitä hakemuksellasi mieluiten mahdollisimman pian! Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi ja haastatteluita järjestetään koko kevään ajan. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: emma.ketopelto@lassila-tikanoja.fi. Lisätietoja Huomenta-ketjusta saat osoitteesta www.huomenta.fi.

Tsekkaa L&T:n Kesäduuni sivusto osoitteesta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/kesaduuni ja tutustu samalla meihin Instagramissa tai Facebooksissa.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.