(Poistunut julkaisusta)

Kesäapulaisia Turkuun
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Etsimme nyt

KESÄAPULAISIA TURKUUN

Haemma perussiivoukseen avustaviin tehtäviin kesäapulaisia Turkuun ajalle 5.6. - 30.7. Työsuhde on 2-4 viikkoa ja työaika n. 20-30 h/vko.

Mitä odotamme sinulta:
Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, koska tehtävässä työtä tehdään tiimimäisesti ja samalla otetaan huomioon asiakkaan erilaiset tarpeet. Asiakaspalvelutaidot ja toimeen tarttuva asenne ovat tärkeässä roolissa tässä monipuolisessa ympäristössä. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä sinulla tulee olla fyysesti hyvässä kunnossa. Työ sisältää mm. kalusteiden kantamista, ikkunoiden ja kalusteiden puhdistusta.

Aloitamme haastattelut hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön läydyttyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mahdollisuuksia täynnä olevassa yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Reija Forss p. 040 647 3024