(Poistunut julkaisusta)

KESÄAPULAISIA siivoustehtäviin pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020
Haemme energiseen joukkoomme reippaita KESÄAPULAISIA avustaviin siivoustehtäviin eri puolille pääkaupunkiseutua. Tarjolla on useita työpaikkoja. Tehtäviin sisältyy kohteesta riippuen koulujen perussiivoustyötä, sekä toimisto-, asiakas- ja porrastilojen siivousta. Apulaisten tehtävät on suunnattu vähintään 15-vuotta täyttäneille nuorille.

Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta alalta. Sen sijaan odotamme sinulta reipasta asennetta, hyviä asiakaspalveluvalmiuksia ja tunnollisuutta työtäsi kohtaan.

Tarjoamme sinulla monipuolisen tehtävän, mukavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden tutustua lähes 2200 henkilöä työllistävään työnantajaan.

Palmia on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa.

Kesäapulaisen palkka on täysiaikaisessa työssä 1000 € / kk. Mikäli teet osa-aikatyötä, palkka alenee vastaavasti suhteessa työaikaan

Kiinnostuitko kesätöistä kaupungin sykkeessä, luotettavalla ja tunnetulla työnantajalla? Jätä meille kesätyöhakemuksesi 15.3. mennessä ja kerro, miksi juuri sinut tulisi valita meille kesäksi!

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi.


Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.