(Poistunut julkaisusta)

KESÄAPULAISIA siivoustehtäviin pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Haemme energiseen joukkoomme reippaita KESÄAPULAISIA avustaviin siivoustehtäviin eri puolille pääkaupunkiseutua. Tarjolla on noin 20 työpaikkaa. Tehtäviin sisältyy kohteesta riippuen koulujen perussiivoustyötä sekä toimisto-, asiakastilojen ja porrastilojen siivousta. Apulaisten tehtävät on suunnattu vähintään 15-vuotta täyttäneille nuorille.

Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta alalta. Sen sijaan odotamme sinulta reipasta asennetta, hyviä asiakaspalveluvalmiuksia sekä tunnollisuutta työtäsi kohtaan.

Kesäapulaisen palkka on täysiaikaisessa työssä 1000 e/kk. Mikäli teet osa-aikatyötä, palkka alenee vastaavasti suhteessa työaikaan

Kiinnostuitko kesätöistä kaupungin sykkeessä, luotettavalla ja tunnetulla työnantajalla? Jätä meille kesätyöhakemuksesi 24.3 mennessä ja kerro, miksi juuri sinut tulisi valita meille kesäksi!

Tarjoamme sinulla monipuolisen tehtävän, mukavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden tutustua lähes 2200 henkilöä työllistävään työnantajaan.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi.

Palmia on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa.