(Poistunut julkaisusta)

KESÄAPULAISIA ravintolatyöhön ja ruokapalveluihin Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Haemme joukkoomme KESÄAPULAISIA kesän 2019 ajalle erilaisiin työpisteisiin Hämeenlinnaan. Työtehtäviin kuuluu avustavia tehtäviä kuten astiahuoltoa, salaatinvalmistusta, kassatyöskentelyä, vitriinituotteiden valmistusta, linjaston täydentämistä ym. monipuolisia keittiöalan tehtäviä.

Edellytämme sinulta kiinnostusta ravintola-alan työhön, omatoimista työotetta, luotettavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Apulaisten tehtävät on suunnattu vähintään 15 vuotta täyttäneille nuorille. Erinomaisen taustan tehtäviin antaa esimerkiksi meneillään olevat ravintola-alan opinnot.

Kesäapulaisen palkka on täysiaikaisessa työssä 1000 e/kk. Mikäli teet osa-aikatyötä, palkka alenee vastaavasti suhteessa työaikaan
Kiinnostuitko kesätöistä Palmialla, luotettavalla ja tunnetulla työnantajalla? Jätä meille kesätyöhakemuksesi 24.3 mennessä ja kerro, miksi juuri sinut tulisi valita meille kesäksi!

Tarjoamme sinulla monipuolisen tehtävän, mukavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden tutustua lähes 2 200 henkilöä työllistävään työnantajaan.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi.

Palmia on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa.