Kesä2021 Henkilökohtainen avustaja

Validia Oy
Tietoa tehtävästä

Kiikaroi katse jo kohti kesää ja uusia mahdollisuuksia! Tule meille kesäksi osaksi Vantaan ammattitaitoista henkilökohtaisen avun tiimiä. Haemme nyt lähihoitajia tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita eripituisiin kesäsijaisuuksiin. Työt ajoittuvat aikavälille kesäkuu - syyskuu 2021.

Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen. Henkilökohtainen apu on vaikeavammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella, päivittäisissä ja vapaa-ajan toimissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa. Palvelu tukee myös mahdollisimman pitkään kotona asumista. Työtä on mahdollista tehdä yhden tai useamman asiakkaan luona. Työssä tarvitaan joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Työ on jaksotyötä ilman yövuoroja arkisin ja viikonloppuisin, olemme joustavia voit itse valita teetkö aamu- vai iltavuoroja, tai molempia.

Sinulla on lähihoitajatutkinto tai olet opintojen loppuvaiheessa oleva lähihoitajaopiskelija. Eduksi katsomme suoritetut LOVe-lääkehoidontentit, hygieniapassin, tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan sekä sujuvan suomen kielen taidon. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen asenteen.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Meillä olet osa vammaishoidon ammattilaisten tiimiä. Meillä keskiössä on hyvä asiakaskokemus ja asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen. Olemme vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Hae kesäksi Vantaan henkilökohtaisen avun tiimiin 23.05.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa henkilökohtaisen avun esimies Martina Lohiranto puh. 044 478 004 tai sähköpostitse martina.lohiranto@validia.fi.

Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Martina Lohiranto

Tutustu työpaikkaan