Kesä2021 Henkilökohtainen avustaja
Validia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Kiikaroi katse jo kohti kesää ja uusia mahdollisuuksia! Tule meille kesäksi Kouvolaan osaksi ammattitaitoista henkilökohtaisen avun tiimiä. Haemme nyt lähihoitajia tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita eripituisiin kesäsijaisuuksiin. Työt ajoittuvat aikavälille kesäkuu - syyskuu 2021. 

Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen. Henkilökohtainen apu on vaikeavammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella, päivittäisissä ja vapaa-ajan toimissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa. Palvelu tukee myös mahdollisimman pitkään kotona asumista. Työ on jaksotyötä, painottuen päiväaikaan. Työtä on mahdollista tehdä yhden tai useamman asiakkaan luona. Työssä tarvitaan joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Sinulla on tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä sujuva suomen kielen taito. Avustajana voit toimia ilman erityistä koulutusta.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja am-mattitaitoisen työyhteisön tuen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Meillä olet osa vammaishoidon ammattilaisten tiimiä. Meillä keskiössä on hyvä asiakaskokemus ja asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen. Olemme vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Hae kesäksi Kouvolan henkilökohtaisen avun tiimiin 23.05.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa henkilökohtaisen avun esimies Marja Palkki, puh. 044 765 0852 tai sähköpostitse marja.palkki@validia.fi.

Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422476
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Marja Palkki (marja.palkki (a) validia.fi)
  • Puhelin: 0447650852
  • Sijainti: Kouvola, Kymenlaakso