Kesä2021 Ateriapalvelutyöntekijä

Validia Oy
Tietoa tehtävästä

Kiikaroi katse jo kohti kesää ja uusia mahdollisuuksia! Tule meille Kouvolan Validia-taloon osaksi innostunutta ja ammattiaitoista ateria- ja kahvilapalvelutiimiä. Tarjoamme ateria- ja kahvilapalveluita Kouvolan Validia-talossa vuoden jokaisena päivänä. Etsimme nyt joukkoomme ateriapalvelutyöntekijää kesäsijaisuuteen. Työt ajoittuvat aikavälille kesäkuu - syyskuu 2021.

Työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistukseen, omavalvontaan ja keittiötilojen puhtaanapitoon liittyvät tehtävät. Työhösi sisältyy myös muita tukipalveluiden tehtäviä kuten ruokasalityöskentelyä, siisteyden ylläpitoa ja pyykkihuoltoa.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, suurtalouskokin koulutus (tai vastaavaa ammattitaito, työ sopii myös alan opiskelijalle), hygieniapassi ja palvelualttius. Työ edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ammatistasi innostunut ja itsenäiseen työhön tottunut keittiöalan ammattilainen. Kokemus suurkeittiöalalta katsotaan eduksi. Hyvät tietotekniset taidot ja Jamix-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Kouvolan Validia-talossa on vaikeasti liikuntavammaisten henkilöiden palveluasumiseen tarkoitettuja asuntoja yhteensä 43. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuusankosken keskustassa. Katso lisää: Kouvolan Validia-talo

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Panostamme perehdytykseen, työergonomiaan sekä henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Olemme vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Hae kesäksi Kouvolan Validia-talon tiimiin 23.05.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Henrietta Westling, puh. 044 739 6086 tai sähköpostitse henrietta.westling@validia.fi

Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Henrietta Westling

Tutustu työpaikkaan