Kesä2021 Ateriapalvelutyöntekijä

Validia Oy
Tietoa tehtävästä

Kiikaroi katse jo kohti kesää ja uusia mahdollisuuksia! Tule meille Iisalmen Validia-taloon osaksi innostunutta ja ammattiaitoista ateria- ja kahvilapalvelutiimiä. Etsimme nyt joukkoomme ateriapalvelutyöntekijää kesäsijaisuuteen. Työt ajoittuvat aikavälille kesäkuu - syyskuu 2021.

Työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistukseen, omavalvontaan ja keittiötilojen puhtaanapitoon liittyvät tehtävät. Työhösi sisältyy myös muita tukipalveluiden tehtäviä kuten ruokasalityöskentelyä, siisteyden ylläpitoa ja pyykkihuoltoa.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, suurtalouskokin koulutus (tai vastaavaa ammattitaito, työ sopii myös alan opiskelijalle), hygieniapassi ja palvelualttius. Työ edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ammatistasi innostunut ja itsenäiseen työhön tottunut keittiöalan ammattilainen. Kokemus suurkeittiöalalta katsotaan eduksi. Hyvät tietotekniset taidot ja Jamix-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Iisalmen Validia-talossa viihtyvyyttä luovat isot asunnot, hyvä yhteishenki ja oman keittiön herkulliset kotiruoat. Me kaikki yhdessä, työntekijät ja asukkaat, muodostamme tiiviin, lämminhenkisen yhteisön. Lue lisää: Iisalmen Validia-talo

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Panostamme perehdytykseen, työergonomiaan sekä henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Olemme vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Hae kesäksi Kajaanin Validia-talon tiimiin 23.05.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Annina Heikkinen puh. 044 588 7281 tai sähköpostitse annina.heikkinen@validia.fi

Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 21.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Annina Heikkinen

Tutustu työpaikkaan