Kesä2021 Ateriapalvelutyöntekijä
Validia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Kiikaroi katse jo kohti kesää ja uusia mahdollisuuksia! Tule meille Jyväskylän Validia-taloon osaksi innostunutta ja ammattiaitoista ateria- ja kahvilapalvelutiimiä. Etsimme nyt joukkoomme ateriapalvelutyöntekijää kesäsijaisuuteen. Työt ajoittuvat aikavälille kesäkuu - syyskuu 2021. 

Työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistukseen, omavalvontaan ja keittiötilojen puhtaanapitoon liittyvät tehtävät. Työhösi sisältyy myös muita tukipalveluiden tehtäviä kuten ruokasalityöskentelyä, siisteyden ylläpitoa ja pyykkihuoltoa.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, suurtalouskokin koulutus (tai vastaavaa ammattitaito, työ sopii myös alan opiskelijalle), hygieniapassi ja palvelualttius. Työ edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ammatistasi innostunut ja itsenäiseen työhön tottunut keittiöalan ammattilainen. Kokemus suurkeittiöalalta katsotaan eduksi. Hyvät tietotekniset taidot ja Jamix-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Jyväskylän Validia-talolla on vaikeasti liikuntavammaisten henkilöiden tehostettuun palveluasumiseen tarkoitettuja asuntoja yhteensä 51. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Jyväskylän keskustaan pääset viidessä minuutissa. Katso lisää: Jyväskylän Validia-talo

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Panostamme perehdytykseen, työergonomiaan sekä henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Olemme vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Hae kesäksi Jyväskylän Validia-talon tiimiin 23.05.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Tiina Saarikoski, puh. 044 7653633 tai sähköpostitse tiina.saarikoski@validia.fi.

Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425639
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiina Saarikoski (tiina.saarikoski (a) validia.fi)
  • Puhelin: 0447653633
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi