(Poistunut julkaisusta)

Kesä Keskimaalla - kesätyöhaku (kaikki muut, paitsi Tutustu työelämään ja tienaa -hakijat)
Osuuskauppa Keskimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019
Haluatko työskennellä kesän kaupassa, ravintolassa tai ABC-liikennemyymälässä? Hae Keskimaalle kesätöihin!
Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä, iloisia ja vastuullisia kesätyöntekijöitä. Yleisimpiä kesätyöntekijöidemme työnimikkeitä ovat myyjä, liikennemyymälätyöntekijä ja tarjoilija - lue lisää näistä www.ässäduunissa.fi.

Meillä menestyt, kun teet työsi reippaalla, positiivisella ja asiakaslähtöisellä otteella. Olet myös luotettava tiimipelaaja, ja pystyt sitoutumaan kesän ajaksi monipuolisiin työtehtäviin. Katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä tai asiakaspalvelualalta eduksi, mutta valtaosa yleisimmistä kesätyötehtävistämme ei edellytä tätä. Meillä asenne ratkaisee!

Panostamme perehdytykseen ja kaikki uudet kesätyöntekijät käyvät Keskimaan yhteisen perehdytyspäivän, jonka jälkeen perehdytys jatkuu toimialakohtaisilla perehdytyspoluilla. Koko kesän käytössäsi on Keskimaan oma sisäinen sosiaalinen media (Workplace), josta saat apua, lisätietoa ja vinkkejä työhösi - myös muilta kesätyöntekijöiltä!

Yleisimpien kesätyömahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kesätyöpaikkoja myös hotelliemme vastaanotossa, S-pankissa, parturi-kampaamossa ja ravintoloidemme keittiöissä. Nämä tehtävät edellyttävät alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta esim. työharjoitteluista. Kaikki Keskimaan kesätyöt sisältävät ilta- ja viikonloppuvuoroja toimipisteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Kesätyöntekijänämme saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut (esimerkiksi -25% alennuksen Keskimaan ravintoloissa ruuasta ja juomasta) sekä huippumukavan työporukan ja toiminnantäyteisen työn.

Muistathan että, meillä työskentely on oiva tapa viettää myös välivuotta. Kesätyöntekijänämme olet etulyöntiasemassa tuleviin Keskimaan tarjoamiin työmahdollisuuksiin ja monet kesätyöntekijämme jatkavatkin meillä kesän jälkeen. Meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia - koolla on merkitystä, kun mietit millaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota! Lue lisää yleisimmistä työtehtävistämme nettisivuiltamme www.ässäduunissa.fi. Sivustoltamme löytyvät myös tarkemmat edellytykset kesätöihimme ja ohjeet, kuinka haet kesätöitä sekä kuinka valmistaudut pikahaastattelutapahtumaan.

Voit tutustua useimmin kysyttyihin kysymyksiin samalla sivustolla tai lähettää meille viestiä Facebookissa Meillä Töissä -sivustolla.

Hae tehtäviä S-rekryn kautta (klikkaa 'täytä hakemus')