(Poistunut julkaisusta)

KESÄ KESKIMAALLA – KESÄTYÖHAKU 16.12.2020 – 7.2.2021
Osuuskauppa Keskimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Hae meille työkaveriksi monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön kesäksi tai rakenna pidempi ura kanssamme! Hakuaika 16.12.2020 – 7.2.2021.

Etsimme työkavereita pääasiassa kauppoihin myyjiksi sekä ABC-liikennemyymälöihin asiakaspalveluun sekä keittiötyöhön. Lisäksi meiltä löytyy joka kesä työllistymismahdollisuuksia muun muassa ravintolakokeille, tarjoilijoille, pikaruokatyöntekijöille, hotellivirkailijoille, parturi-kampaajille sekä Kodin Terran piha-, rakennus- ja noutomyymälän ammattilaisille. Kaikkia kesätöitämme haetaan samalla hakulomakkeella.

Meillä menestyt, kun teet työsi reippaalla, positiivisella ja asiakaslähtöisellä otteella ja pystyt sitoutumaan kesän ajaksi monipuolisiin työaikoihin eli vuorotyöhön.

Työhömme kuuluvat vaihtelevat tilanteet ja asiakasmäärät, joten kesän aikana tärkeät työelämätaidot, kuten paineensietokyky ja asiakaspalvelutaidot kehittyvät näiden myötä. Ai niin – työmme on myös vauhdikasta, meillä kertyy paljon askelia työpäivän aikana ja aktiivisuusrannekkeen tavoitteet täyttyvät huomaamatta! 

Kesätyösi alkaa perehdytyspolulla Keskimaan yhteisteisiin pelisääntöihin, kesätyöpaikan työtehtäviin sekä tutustumisella työkavereihin. Kesän aikana opit paljon uutta, ja apunasi ovat työkaverisi, perehdyttäjäsi sekä esimiehesi. Työtehtäviisi ja vastuisiisi kesätyön aikana vaikuttavat aikaisempi työkokemuksesi sekä osaamisesi, eli kesätyömme ovat myös niille, jotka haluavat vaihtaa työpaikkaa tai alaa.

Katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelualalta tai vastaavista tehtävistä eduksi, mutta valtaosa kesätöistämme on opittavissa hyvän perehdytyksen ja hyvän asenteen avulla. Poikkeuksia ovat ammattitutkintoa vaativat tehtävät, kuten kokin, parturi-kampaajan ja hotellivirkailijan työt eli näissä vaaditaan alan opinnot ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Katso lisää yleisimmistä työtehtävistämme, meistä työnantajana ja edellytyksistä kesätöihin sivulta www.assaduunissa.fi/kesatyo.