(Poistunut julkaisusta)

Kesä- ja sesonkityöntekijöitä Vantaan makeistehtaalle
Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme nyt

Kesä- ja sesonkityöntekijöitä Vantaan makeistehtaalle

Siinä missä Lappeenrannan tehdas on karkkiemme koti, on Vantaa suklaasydämemme. Täällä suklaan ja keksien valmistuksessa työskentelee noin 450 makumaailman ammattilaista, jotka varmistavat niin huippulaadun kuin maukkaimmat maut. Suurimmat valmistussesonkimme ovat kesä ja joulu ja niihin valmistautuminen alkaa jo hyvissä ajoin keväällä.

Haemme nyt Vantaan makeistehtaalle määräaikaisia työntekijöitä koko tuotantoprosessiin aina valmistuksesta tuotteiden pakkaukseen ja varastointiin. Pääset osaksi suklaan ja keksien valmistusprosessia ja voit tulla tutuksi mm. erilaisten pakkaus- ja käärintäkoneiden sekä valulinjojen kanssa. Sinulla on tärkeä rooli tuotelaadun varmistuksessa sekä työturvallisuuden ylläpidossa. Monipuolisessa tuotantoympäristössä pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi päivittäisessä päätöksenteossa. Tarjolla on mielekkäitä haasteita ja tehtäviä niin kokeneille elintarvike-, prosessi- tai teknisen alan osaajille kuin työuraansa aloittaville tai alan vaihdosta suunnitteleville.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kolmivuorotyötä (40h/vko), mutta joillakin osastoilla työskentelemme myös viikonloppuisin. Haemme sekä kokoaikaisia että tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin huhti-loka/marraskuun välille, joten merkitse hakemuksellesi mistä työajoista olet kiinnostunut.

Miksi Fazer?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja tuemme jatkuvaa oppimista sekä ammatillista kasvua. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita sekä oivaltamisen iloa. Teemme aktiivisesti töitä hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden eteen ja olemme ylpeitä sitoutuneista työntekijöistämme. Sesonkien määräaikaisuus onkin ollut monen pitkän Fazer-uran alku – kenties sinunkin?

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike-, prosessi- tai teknisen alan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Trukinajotaito ja kokemus kunnossapidon tehtävistä on etu. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus perehtyä suklaan ja keksien valmistukseen sekä valmius tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä. Huomioithan, että tehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä, hyvää suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.fazergroup.com/fi/ura-fazerilla/ tai oheisesta linkistä 1.3.2020 mennessä.

Hakemuksen täyttämistä ei kannata jättää viimeiseen päivään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ensimmäiset työn aloitukset ovat huhtikuussa. Haastatteluun pääsystä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti ja haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana.

Tarkistathan ennen hakemista, että kulkuyhteytesi Vantaan Vaaralaan on kunnossa eri vuoroihin (osoite Fazerintie 6, 01230 Vantaa). Merkitsethän hakemukseesi mahdollisimman tarkasti myös aikavälin, jonka ajan voit työskennellä.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Northern Magic. Made Real.