Kesä- ja sesonkityöntekijöitä Lappeenrannan Makeisille ja Leipomoille
Fazer Makeiset Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Maailma on ideoiden ja inspiraation lähde. Haluatko olla mukana luomassa pohjoista taikaa? Haemme sinua 

Kesä- ja sesonkityöntekijä Lappeenrannan leipomoon ja makeistehtaalle

Lappeenranta tunnetaan Fazerilla paikkana, jossa pitkä historiamme ja vahvat perinteemme kohtaavat rohkean luovuuden sekä uudet tuotekehityskonseptit. Karkkipääkaupunkimme makeistehtaasta lähtee päivittäin maailmalle yli satatuhatta karkkipussia ja -rasiaa. Leipomomme puolestaan valmistaa vuosittain noin 150 miljoonaa karjalanpiirakkaa sämpylöiden sekä kahvi- ja ruokaleipien lisäksi.

Haemme nyt Lappeenrannan leipomoomme ja makeistehtaallemme osaajia kesä- ja sesonkityöhön. Tarjolla on mielekkäitä haasteita ja tehtäviä niin kokeneille elintarvike-, prosessi- tai teknisen alan osaajille kuin työuraansa aloittavillekin.

Työ leipomossamme

Leipomossamme pääset perehtymään teollisen leipomon tuotantoon. Varmistat osaltasi, että tuotteemme täyttävät tarkat laatuvaatimuksemme ja valmistuvat kuluttajien nautittaviksi asianmukaisesti.

Haemme leipomoon kokoaikaisia (40h/vko) sekä osa-aikaisia (8h/vko, 16h/vko, 24 h/vko) että vaihtelevan työajan (0 - 40h/vko) leipomotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Leipomotyöntekijän tehtävät sisältävät pakkaus-, valvonta- sekä leivontatehtäviä teollisen leipomon ruokaleipä ja piirakkaosastoilla. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro) sekä arkipäivinä että viikonloppuisin. Leipomon kesätyöt ajoittuvat toukokuun alusta elokuun loppuun asti.

Työ makeistehtaassamme

Makeistehtaassamme pääset perehtymään valumakeisten, karamellien, lakritsituotteiden ja marmeladien valmistukseen raaka-aineista lähtien. Sinulla on tärkeä rooli tuotelaadun varmistuksessa sekä työturvallisuuden ylläpidossa. Teet yhteistyötä mm. tuotannon työnjohdon, kunnossapidon, prosessinkehityksen sekä laadun asiantuntijoidemme kanssa. 

Haemme makeistehtaaseemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia tuotantotyöntekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin huhti-marraskuun väliselle ajalle. Lisäksi haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia henkilöitä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kolmivuorotyötä maanantaista perjantaihin 40h/vko tai erikseen sovittaessa 12+12+12 tunnin työvuoroja valuosastoilla. Osa-aikaisilla ja tarvittaessa työhön kutsuttavilla tuotantotyöntekijöillä viikkotunnit vaihtelevat tarpeen mukaan.

Miksi Fazer?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja tuemme jatkuvaa oppimista sekä ammatillista kasvua. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita sekä oivaltamisen iloa. Teemme aktiivisesti töitä hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden eteen ja olemme ylpeitä sitoutuneista työntekijöistämme. Sesonkien määräaikaisuus onkin ollut monen pitkän Fazer-uran alku – kenties sinunkin?

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike-, prosessi- tai teknisen -alan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Trukinajotaidon katsomme eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus perehtyä makeis- tai leipomotuotteiden valmistukseen! Huomioithan, että tehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa sekä vuorotyövalmiutta.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 10.3. mennessä.

Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia sijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä.

Kysy meiltä lisää lähettämällä sähköpostia rekrytointi@fazer.com.

 

Seuraa Ninan ja Petran hetkiä Facebookissa ja Instragramissa:
#omannäköinenelämä #fazermoment #northernmagicmadereal #töissäfazerilla

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426684
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta
  • Lisätietoja antaa: rekrytointi@fazer.com