(Poistunut julkaisusta)

Kesä- ja sesonkityöntekijöitä Lappeenrannan leipomoon ja makeistehtaalle
Fazer Leipomot ja Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Työmme on ilahduttaa, joka päivä. Tule mukaan luomaan merkityksellisiä hetkiä.

Kesä- ja sesonkityöntekijöitä Lappeenrannan leipomoon ja makeistehtaalle

Lappeenranta tunnetaan Fazerilla paikkana, jossa pitkä historiamme ja vahvat perinteemme kohtaavat rohkean luovuuden sekä uudet tuotekehityskonseptit. Karkkipääkaupunkimme makeistehtaasta lähtee päivittäin maailmalle yli satatuhatta karkkipussia ja -rasiaa. Leipomomme puolestaan valmistaa vuosittain noin 150 miljoonaa karjalanpiirakkaa sämpylöiden sekä kahvi- ja ruokaleipien lisäksi.

Haemme nyt Lappeenrannan leipomoomme ja makeistehtaallemme osaajia kesä- ja sesonkityöhön. Tarjolla on mielekkäitä haasteita ja tehtäviä niin kokeneille elintarvike-, prosessi- tai teknisen alan osaajille kuin työuraansa aloittavillekin.

Työ leipomossamme

Leipomossamme pääset perehtymään teollisen leipomon tuotantoon. Pääsääntöisesti haemme kesätyöntekijöitä tuotanto- ja pakkausosastoille, mutta muutamia tehtäviä on myös varastossa ja kunnossapidossa. Varmistat osaltasi, että tuotteemme täyttävät tarkat laatuvaatimuksemme ja valmistuvat kuluttajien nautittaviksi asianmukaisesti. Haussa on kokoaikaisten (arkisin 40h/vko) tehtävien lisäksi myös osa-aikaisia viikonloppuun sijoittuvia (8h/vko ja 16h/vko) tehtäviä. Työtä tehdään aamu-, ilta- sekä yövuoroissa. Leipomon kesätyöt ajoittuvat toukokuun alusta elokuun loppuun asti.

Työ makeistehtaassamme

Makeistehtaassamme pääset perehtymään valumakeisten, karamellien, lakritsituotteiden ja marmeladien valmistukseen raaka-aineista lähtien. Sinulla on tärkeä rooli tuotelaadun varmistuksessa sekä työturvallisuuden ylläpidossa. Teet yhteistyötä mm. tuotannon työnjohdon, kunnossapidon, prosessinkehityksen sekä laadun asiantuntijoidemme kanssa. Monipuolisessa tuotantoympäristössä pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi päivittäisessä päätöksenteossa.

Haemme makeistehtaaseemme kokoaikaisia tuotantotyöntekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin huhti-marraskuun väliselle ajalle. Lisäksi haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia henkilöitä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kolmivuorotyötä maanantaista perjantaihin 40h/vko tai erikseen sovittaessa 12+12+12 tunnin työvuoroja valuosastoilla. Tarvittaessa työhön kutsuttavilla tuotantotyöntekijöillä viikkotunnit vaihtelevat tarpeen mukaan.

Miksi Fazer?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja tuemme jatkuvaa oppimista sekä ammatillista kasvua. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita sekä oivaltamisen iloa. Teemme aktiivisesti töitä hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden eteen ja olemme ylpeitä sitoutuneista työntekijöistämme. Sesonkien määräaikaisuus onkin ollut monen pitkän Fazer-uran alku – kenties sinunkin?

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike-, prosessi- tai teknisen -alan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Trukinajotaito on etu. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus perehtyä makeis- tai leipomotuotteiden valmistukseen sekä valmius tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä. Huomioithan, että tehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa sekä vuorotyövalmiutta.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 1.3. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.urafazerilla.fi.

Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia sijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer