Kesä- ja kausityöntekijöitä
Tietoa tehtävästä
Haemme
Kesä- ja kausityöntekijöitä
tehdaspaikkakunnillemme Huittisiin, Sahalahteen ja Valkeakoskelle elintarviketuotannon ja henkilöstöruokalan tehtäviin.
Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, eikä sinun tarvitse olla vielä valmis osaaja, perehdytämme sinut työhön hyvin. Kesätyöt ajoittuvat pääosin touko–elokuulle, mutta ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo talvella ja osassa työsuhteista on mahdollista jatkaa vuoden loppuun.
Odotamme sinulta
Reipasta otetta tarttua työhön sekä halua ja motivaatiota oppia
Ahkeruutta, joustavuutta ja hyviä ryhmätyötaitoja
vähintään 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa
Hyvää fyysistä kuntoa
Tarjoamme sinulle
Kilpailukykyisen, Elintarvikealojen TES:n mukaisen palkan
Säännölliset työajat ja pääsääntöisesti vapaat viikonloput. Työtä tehdään tuotannossa kahdessa tai kolmessa vuorossa.
Kattavan perehdytyksen työhön. Huolehdimme Saarioisilla henkilöstömme osaamisesta ja hyvinvoinnista monin eri tavoin
Tarvittaessa hygieniapassin
Ison ruokatalon herkulliset edut
Tule tekemään suomalaisten lempiruokia kanssamme! Täytä hakemus osoitteessa www.saarioinen.fi -> Avoimet työpaikat 31.3. mennessä. Täytäthän hakemuksen pian, haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävistä antavat:
Huittinen: Anne Hakala, p. 050 527 2185
Sahalahti: Anu Kanamäki, p. 040 592 7822
Valkeakoski: Kati Laatikainen, p. 050 365 2429
Tietoa työnantajasta
Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo vuodesta 1957. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Tämän lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 200 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa.