Kesä- ja kausityöntekijöitä hautausmaille
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautausmailla työskentelee kesäisin yli 100 kausityöntekijää. Monet heistä ovat kokeneita, kesä toisensa jälkeen palvelukseemme palaavia osaajia. Joukkoomme otetaan vuosittain mukaan myös uusia voimia.

Työ on reipasta ulkotyötä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat viheralueiden hoitotyöt, kuten nurmikoiden leikkuu, kukkien ja pensaidenhoito, kasvien kastelutyöt ja alueiden puhtaanapito.

Muutamia henkilöitä tarvitsemme myös viherrakennus- ja teknisiin ylläpitotöihin. Näitä ovat esim. kivetysten korjaaminen, puiden ja pensaiden istuttaminen, hautakivien oikaisu, jäteastioiden pesu ja kunnostus sekä metalli- ja puurakenteiden maalaustyöt.

Lisäksi tarvitsemme muutaman henkilön huolehtimaan sosiaalitilojen siisteydestä.

Voit olla tutkinnon suorittanut alan ammattilainen, viher- tai hautausmaa-alasta kiinnostunut yleisosaaja tai ulkotöistä pitävä opiskelija. Työaika on ma - to 7.00 - 15.30 ja pe 7.00 - 13.45.

Kannattaa hakea meille töihin, jos:

- olet vähintään 18 vuotias

- olet yhteistyötaitoinen

- fyysinen kuntosi on hyvä

- olet valmis työskentelemään ulkona, niin sateessa kuin paisteessa

Työsuhteet ovat 2 - 6 kk:n mittaisia ja ne ajoittuvat huhtikuun lopulta lokakuulle. Palkkaus ilman aiempaa alan työkokemusta (1.5.2021 alkaen):

- Ei alan koulutusta 1600,21 € / kk

- Alan koulutus (puutarhuri) 1934,61 € /kk

Haku kesätöihin alkaa 18.1.2021 ja päättyy 1.3.2021. Hakuajan päätyttyä tehdään valinnat haastatteluun kutsuttavista. Heihin otetaan erikseen yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse maaliskuun 2021 aikana. Lisätietoja antaa Heidi Auranen, puh. 040 341 7500 tai heidi.auranen@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot