(Poistunut julkaisusta)

Kesä finanssialan huipulla? Hae LähiTapiolan kesätyöpaikkoja Espoosta!
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Haemme uusia elämänturvaajia ensi kesäksi Espooseen!

Kesätyöpaikkoja on tarjolla eri liiketoimintojen tarpeiden mukaan esimerkiksi asiakas- tai korvauspalveluissa-, back officessa ja useiden eri alojen asiantuntijatehtävissä.

Espoon toimistollamme työskentelee noin tuhat elämänturvaajaa henki- ja vahinkovakuuttamisen, varainhoidon, kiinteistövarainhoidon ja eri ryhmäntukitoimintojen parissa (mm. viestintä, markkinointi, talous, HR).

Paljon mahdollisuuksia opiskelijoille

Meillä voit opiskelijana tai vastavalmistuneena rakentaa oman näköisesi uran finanssialan huipulla! LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Sinustako uusi elämänturvaaja?

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Oletko rohkea ja toimintaasi ohjaa intohimo ja hyväntahtoisuus?

Jos vastauksesi on kyllä, me LähiTapiolassa etsimme juuri sinua kesätyöntekijäksi! LähiTapiola on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi, mikä merkitsee kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.

Kerro työhakemuksessasi kesätyöstä, joka täyttäisi odotuksesi. Millaisten asioiden parissa työskentelisit ja mitä toivot kesätyönantajaltasi?

Menestyt meillä, jos sinulta löytyy

  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky
  • Tavoitteellinen ja vastuuntuntoinen työskentelyote
  • Kykyä ja rohkeutta päätösten tekemiseen

Kaikki uudet elämänturvaajamme saavat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviinsä ja pääsevät hyödyntämään työntekijöidemme arvostamia laajoja henkilöstöetuja.

Onnistuneen ja vastuullisen kesätyön tarjoaminen on meille kunnia-asia, ja olemme tänäkin vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa!

Lisätietoja

Lisätietoja annamme mielellämme sähköpostitse rekrytointi@lahitapiola.fi.
LähiTapiolan rekrytoinnin ammattilaiset Riina Hakulisen ja Sauli Malisen löydät myös LinkedInistä - vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

Kerrothan itsestäsi hakulomakkeen kautta viimeistään 31.3.2021.
Odotamme innolla tapaamistasi!