Kesä 2021 Sairaanhoitaja

Validia Oy
Tietoa tehtävästä

Kiikaroi katse jo kohti kesää ja uusia mahdollisuuksia! Tule meille Validia Synapsian kuntoutuspalvelut -yksikön osaksi innostunutta ja ammattitaitoista vammaishoitotiimiä. Haemme nyt sairaanhoitajaa tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa kesäsijaisuuteen. Työt ajoittuvat aikavälille kesäkuu - syyskuu 2021.

Tuemme, ohjaamme ja avustamme asiakkaitamme päivittäisissä toimissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työtäsi ohjaa asiakkaan toteuttamissuunnitelma. Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä ylläpitävän sekä edistävän toimintamallin toteutumisen. Työ on kokopäivätyötä. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote.

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto tai olet opintojen loppuvaiheessa oleva sairaanhoitajaopiskelija. Lisäksi voimassa olevat ensiaputaidot (EA1, EA2), hygieniapassi sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä sujuva suomen kielen taito. Omaat hyvät ryhmä- ja vuorovaikutustaidot sekä oma aloitteisen asenteen ja olet valmis haasteisiin.

Validia Synapsian kuntoutuspalvelut -yksikkö sijaitsee Helsingissä Nordenskiöldinkadulla, ja erikoistunut kuntouttamaan henkilöitä, joilla on sairauden tai vamman aiheuttama aivo- tai selkäydinvaurio tai muu neurologinen sairaus. Validia Kuntoutus tuottaa monipuolisia avoterapiapalveluita ja laitoskuntoutusta.

Kuntoutuksen aikana kuntoutuja ylläpitää tai/ja edistää toiminta- ja työkykyään ammattilaisten tuella. Kuntoutus tukee kuntoutujan itsenäistä elämää, sosiaalista osallisuutta, kuntoutujan ja läheisten voimavaroja, ja jos mahdollista, työllistyvyyttä.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Panostamme perehdytykseen, työergonomiaan sekä henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Meillä olet osa kuntoutuspalvelut ammattilaisten tiimiä. Meillä keskiössä on hyvä asiakaskokemus ja asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen. Olemme vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Hae osaksi Validia Synapsian kuntoutuspalvelut tiimiä 23.05.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa hoitotyön palveluesimies Anu Nyman, puh. 044 465 0542 tai sähköpostitse anu.nyman@validia.fi

Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Anu Nyman

Tutustu työpaikkaan