Kerrossiivoojia Vantaalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2021

Toivoisitko että voisit itse määrittää paljonko työskentelet? Tässä sinulla nyt mahdollisuus! Meillä se onnistuu! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KEIKKASIIVOOJIA Kerroshoitajan tehtäviin Vantaalla sijaitsevaan hotelliin.

Työtehtäviisi kuuluu huoneiden siivous sekä yleistilojen siivoamista. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin n. 10-15 välillä, mahdollisesti myös vapaana viikonloppuvuoroja. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkka Kiinteistöpalvelualan TES:n PR3:n mukaan. Mikäli sinulla ei ole tehtävästä aiempaa kokemusta tai koulutusta alalle, aloituspalkka PR1. Työhön perehdytetään.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Aiempi kokemus puhtaanapitoalalta katsotaan ehdottomasti eduksesi! Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä käy hyvin myös englannin kieli suomen kielen lisäksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista, mutta kohde sijaitsee hyvien julkistenkulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.  Olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle myös muita siivouskohteita keikkaluontoisesti.

Tule meille töihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta viimeistään 31.8.2021 tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Kannattaa toimia nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään mahdollisimman pian. Voit soittaa myös Nealle, p. 050 3733611 tai laittaa viestiä nea.rasanen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot