(Poistunut julkaisusta)

Kerrossiivoojia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Kiinnostaisiko sinua puhdistusalan tehtävät hotellimaailmassa? Oletko sinä etsimämme siivooja?

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia KERROSSIIVOOJIA valtakunnallisesti merkittävään, kansainväliseen hotelliketjuun pääkaupunkiseudulle.

Kerrossiivoojana vastaat asiakaskohteen toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta asiakkaamme arvojen ja toimintatapojen mukaisesti. Siivoojana huolehdit hotellin kerroshoidosta ja yleisten tilojen siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluu myös ajoittaiset perussiivoustyöt. Tarjoamme töitä asiakkaan tarpeiden mukaiseisti vaihtelevissa työvuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus hotellisiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta ja haastamaan vanhaa!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 11.12.2018. Täydennäthän hakemustasi myös erillisellä CV:llä.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi