(Poistunut julkaisusta)

Kerrossiivoojia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
 
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat   etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme energisiä SIIVOOJIA/KERROSHOITAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen tiimiimme Ouluun hotellikohteeseemme.


Tehtäviisi   kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous ja sänkyjen petaus. Työajat sijoittuvat ma, ke, pe ja la päiville klo 9-15 välille. Tarvittaessa saatat työskennellä muinakin päivinä erikseen sovittaessa. Tunteja kertyy vaihtelevasti 4-7,5h/pvä tarpeen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 1.12.2018 asti jonka jälkeen jatko on mahdollinen.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on etu mutta ei välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin. Otamme huomioon työkokemuksen myös muilta aloilta. Kerrothan siis työhakemuksessasi tarkasti kaikenlaisesta työkokemuksestasi.


ISS:llä saat mukavan   palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit   myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä   viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa   asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.7.2018. Lähetä hakemuksesi heti tänään - aloitamme haastattelut   jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -