Kerrossiivoojia Lappiin, N-Clean.
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

Lumiset tunturit ja taivaalla tanssivat revontulet odottavat sinua.

Etsimme nyt N-Cleanille kerrossiivoojia talvisesonkiin Saariselkä/Ivalo alueelle. Työvuorot sijoittuvat pääosin päiväaikaan. 

Edellytämme kokemusta kerros tai laitossiivouksesta. Olet asiakaspalveluhenkinen eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä.

Palkkaus:Kipa-Tes.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjolla on täydet tunnit.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet , jotka saavat työntekijät viihtymään työssään. Majoitus löytyy huokeaan hintaan. Tarjoamme sinulle vahvan tuen ja turvan meillä työskentelysi ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot