Kerrossiivooja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Hei sinä iloisella ja ahkeralla asenteella varustettu tyyppi! Haemme asiakkaallemme hotellin KERROSSIIVOOJIA!

Kerrossiivoojana huolehdit hotellihuoneiden valmistelemisesta seuraavia vieraita varten. Työtehtäväsi sisältävät esimerkiksi sänkyjen petausta, lakanoiden vaihtoa, huoneiden yleistä siivoamista sekä yleisten tilojen puhtaanapitoa.

Työotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Sinulta löytyy myös hyvät asiakaspalvelutaidot tilanteen niin vaatiessa ja autat mielelläsi hotellin vieraita.

Aikaisempi kokemus kerrossiivouksista/siivoustyöstä tai siivousalan koulutus on eduksi, mutta ei edellytys tehtävään valittavalta! Meille tärkeintä on iloinen persoonasi ja ahkera asenteesi.

Työkohde sijaitsee Leppävirralla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä! Töitä on tarjolla osa- ja kokoaikaisesti aamu ja ilta-vuoroissa.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497652
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Leppävirta, Varkaus