(Poistunut julkaisusta)

Kerrossiivooja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Kerrossiivoojia

Hei sinä iloinen ja oma aloitteinen henkilö. Nyt olisi loistava mahdollisuus.

Etsimme asiakasyrityksellemme kerrossiivoojia Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Pääasiassa työt tapahtuu tunturikohteissa.

Työssä toimit osana tiimiä ja huolehdit korkealuokkaisten hotellien ja mökkien siivouksesta. Työskentely tapahtuu aina työpareittain. 

Eduksi katsomme kokemuksen kerrossiivouksesta. Mutta tehtävään kyllä koulutetaan joten kokemus ei välttämätöntä. Tärkeintä on iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Oma auto katsotaan eduksi. 

Tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä toimimaan laadukkaissa tiloissa ja mukavissa tiimeissä. Talven ulkoliikunta harrastukset ovat myös kätesi ulottuvilla. Majoitus löytyy kohteesta huokeaan hintaan ja tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan. Lisäpalvelu Oulun tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta ja lumisista tuntureista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mutta viimeistään keväällä 2021. Töitä on mahdollisesti myös kesällä. Ja toki mikäli omaat ravintola alan kokemusta niin töitä löytyy myös kesälläkin muissa tehtävissä ympäri Suomea.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Huomioimme vain hakuilmoituksen kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja: Ilari Kesti 0401966174 tai ilari.kesti@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen